Programează o ședință acum!

octombrie 2021
lunmarmiejoivinsâmDum
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Slăbire Localizată prin Criolipoliză

Ai anumite zone ale corpului unde ai depuneri de grăsime care arată inestetic și nu poți să scapi de ea? Dacă ai acele blocuri de grăsime imune la dietă sau exerciții, oricât le-ai lucra, atunci îți propunem tratamentul prin CRIOLIPOLIZĂ, cea mai performantă terapie de slăbire locală din ultima generație, cu efecte radicale, spectaculoase și FĂRĂ DURERE !

Despre terapia de slăbire prin criolipoliză

CRYOGEN, este echipamentul de ultimă generație cu ajutorul căruia realizăm tratamentul de slăbire locală prin criolipoliză. Acesta distruge definitiv între 25-40% din celulele adipoase din zona tratată, adică minim 100 de milioane de celule grase care dispar, într-o singură ședință (1-2 numere la îmbrăcăminte).
Criolipoliza a fost descoperită la Harvard Medical School și a făcut furori în America, fiind prezentată inclusiv în celebra emisiune a lui Dr. OZ. Inovația absolută CRYOGEN constă în faptul că LASERUL SOFT toacă efectiv grăsimea calcifiată în blocuri mai mici care astfel pot ajunge mult mai ușor în punctul de înghețare, după care se declanșează un proces natural numit APOPTOZĂ (procesul natural de moarte celulară și eliminare din corp).
Celulele grase îngheață mai rapid decât restul, se modifică și intră într-un proces natural de moarte celulară, după care organismul le elimină natural, fără alte intervenții sau terapii suplimentare. În plus, întreaga procedură NU ESTE DUREROASĂ ! Zone de lucru: abdomen (inferior, superior sau dreapta, stânga de ombilic), flancuri (șolduri), coapse (exterior si interior), genunchi, brațe, spate.
Rezultatul este vizibil între 20 și 45 de zile după ședință. În această perioadă sunt eliminate complet toate celulele afectate, iar în timpul acesta este recomandat să nu se mai facă nicio ședință. Rezultatele sunt permanente, bineînțeles dacă se duce în continuare un stil de viață sănătos, fără excesuri alimentare.
După finalizarea tratamentului de slăbire prin criolipoliză, poți să îți menții sănătatea corporală cu ajutorul antrenamentelor EMS (electrostimulare), serviciu de asemenea disponibil la Studio Atletica. Vezi mai multe detalii

Tratament de slăbire foarte eficient și performant

Datorită fasciculelor laser soft, înglobate în aparatul Cryogen, care fragmentează depozitele de grăsime și conglomeratele fibroase celulitice, durata unei ședințe a fost redusă la 30 de minute, iar rezultatele prin criolipoliză au fost maximizate obținându-se o scădere de până la 8 cm încă de la prima ședință.

Siguranța și confortul tău sunt mereu prioritatea noastră

Cercetătorii americani au demonstrat științific și au aprobat FDA CRIOLIPOLIZA ca tratament sigur și ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin înghețarea lor. Criolipoliza este o terapie aticelulitică locală fără durere, nu necesită operație și nici timp de recuperare după cavitație.

Scopul nostru este să îți oferim doar servicii de top

Am pornit la drum cu scopul de a oferi tuturor persoanelor care ne trec pragul, servicii de cea mai înaltă calitate și rezultate care să aducă zâmbetul pe buze. Tocmai din acest motiv, am investit numai în aparatură de foarte bună calitate și în instruirea personalului care vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie.

Listă de prețuri

O zonă se tratează o singură dată la 45 de zile, maxim 3 zone. Pentru a afla ofertele și reducerile existente, urmărește pagina noastră de Facebook

Dacă ai mai fost sau ești client Studio Atletica și ai cumpărat alte servicii oferite de noi

1 zonă

250 RON

2 zone

450 RON

3 zone

700 RON

Dacă NU ai mai fost client Studio Atletica și NU ai cumpărat alte servicii oferite de noi

1 zonă

300 RON

2 zone

550 RON

3 zone

850 RON

Soluția pentru zonele cu grăsime inestetică

CRIOLIPOLIZA este cea de-a doua metodă apărută în industria estetică care distruge definitiv un număr important de celule adipoase, fără bisturiu, fără anestezie, fără durere, fără timp de recuperare necesar, după tratament. Numită și liposucție virtuală, criolipoliza distruge excesul de grăsime localizat în anumite zone prin folosirea unuia sau a 2 dispozitive de lucru simultan.

Contact

Studio Atletica

Bulevardul Pandurilor, nr. 75,
Târgu Mureș, România

Luni - Vineri: 06:00 - 00:00
Sâmbăta:08:00 - 18: 00
Duminica:08:00 - 18:00

TELEFON     EMAIL

Tratament de slăbire foarte eficient și performant

Siguranța și confortul tău sunt mereu prioritatea noastră

Scopul nostru este să îți oferim doar servicii de top