Programează o ședință acum!

octombrie 2021
lunmarmiejoivinsâmDum
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Epilare Definitivă cu Laser

La Studio Atletica ai parte de cea mai nouă tehnologie pentru eliminarea părului nedorit și rezultate garantate încă de la prima ședință. Folosim cel mai performant echipament, astfel încât să ai parte de cel mai eficient și sigur tratament pentru epilare definitivă, fără durere!

Siguranță. Eficiență. Confort.

Scopul nostru este să îți oferim constant servicii de cea mai înaltă calitate și un mediu plăcut de fiecare dată când ajungi la noi. Echipamentul pe care îl folosim pentru epilare, Depilight PRO, înglobează cea mai nouă tehnologie, mai multă putere și nu vei simți nici un fel de durere sau discomfort în timpul tratamentului.
DEPILIGHT PRO este un laser cu diode 808 nm, un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată încare fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a aparatului (2400 W) și tripla răcire a acestuia (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzație de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare (între 6-8 ședințe, în funcție de zona tratată, persoană și caracteristicile acesteia). Din acest motiv terapia laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).
Epilarea se poate face pe orice tip de piele (chiar și bronzată), ședințele având loc la un interval de 4 săptămâni, iar după terminarea tratamentului, în funcție de necesitate, se fac una sau două ședințe de întreținere pe an.

Cea mai rapidă metodă de epilare definitivă

Tehnologia laser pe bază de diode (808 nm, cea mai eficientă lungime de undă conform studiilor medicale), folosită de echipamentul nostru, îți oferă cel mai eficient și rapid tratament de epilare definitvă, cu rezultate vizibile de la prima ședință. De asemenea ședințele vor fi mai scurte și mai puține.

Siguranța și confortul tău sunt mereu pe primul loc

Siguranța și confortul tău sunt asigurate de sistemul triplu de răcire (apă, aer, semiconductor), de Cryo Cristal (răcirea de la capătul de tratament) și gelul aplicat care nu lasă temperatura de la suprafața pielii să crească. De asemenea echipamentul DEPILIGHT PRO are CE medical emis de cel mai respectabil for în domeniu, și anume BACL.

Scopul nostru este să îți oferim doar servicii de top

Am pornit la drum cu scopul de a oferi tuturor persoanelor care ne trec pragul, servicii de cea mai înaltă calitate și rezultate care să aducă zâmbetul pe buze. Tocmai din acest motiv, am investit numai în aparatură de foarte bună calitate și în instruirea personalului care vine în ajutorul tău atunci când ai nevoie.

Listă de prețuri

Prețurile afișate sunt pe ședință. Dacă dorești mai multe zone cere o ofertă personalizată. Pentru a afla ofertele și reducerile existente, urmărește pagina noastră de Facebook

PICIOARE INTEGRAL (inclusiv degete)

350 RON

PICIOARE SCURT (inclusiv degete + genunchi)

250 RON

BRAŢE TOTAL (inclusiv degete)

200 RON

BRAŢE SCURT (inclusiv degete + cot)

150 RON

SPATE INTEGRAL

350 RON

INGHINALI TOTAL (inclusiv linia bikini + interfesier)

180 RON

ABDOMEN / PECTORALI

200 RON

UMERI / CEAFĂ

150 RON

LINIA BIKINI

100 RON

LOMBARI

150 RON

FAȚĂ TOTAL

140 RON

FESE

150 RON

AXILE

80 RON

BUZA SUPERIOARĂ / BĂRBIE / PERCIUNI / POMEȚI

60 RON

Mai multe despre procedeul de epilare definitivă cu laser

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicol coerent de lumină. Îndepărtarea părului nedorit prin laser este efectuată prin transmiterea energiei laserului către foliculul pilos (mecanism de foto-termoliză selectivă). Acest lucru are loc prin absorbția selectivă a energiei laser de către cromoforul țintă-melanina, pigmentul responsabil pentru culoarea părului și a pielii. Melanina, comparativ cu alte structuri ale pielii, absoarbe energia laserului într-o măsură foarte mare. Când energia laserului este absorbită de melanină, aceasta se transformă în căldură și distruge celulele germinative ale foliculului de păr.

Clienți fericiți. Testimoniale.

Țelul nostru este să ne asigurăm că persoanele care apelezează la serviciile noastre vor pleca mereu mulțumite de la noi.

"Recomand cu cea mai mare încredere. Sunt foarte mulțumită de rezultate, după prima ședință mi-a dispărut mai mult de jumătate din păr. Locație curată și personal amabil."
EMOKE LASZLO
Client
"Recomand serviciile pe care le oferă Studio Atletica. Personalul este foarte amabil și mereu atent la nevoile tale. Sunt clientă de mai mult timp, foarte mulțumită de rezultate!"
ORSOLYA REKA
Client
"Vreau să zic că recomand cu încredere epilarea definitivă cu laser de la Atletica. Rezultatele foarte vizibile, fără absolut nicio durere, iar prețurile sunt corecte."
POP RAMONA
Client

Contact

Studio Atletica

Bulevardul Pandurilor, nr. 75,
Târgu Mureș, România

Luni - Vineri: 06:00 - 00:00
Sâmbăta:08:00 - 18: 00
Duminica:08:00 - 18:00

TELEFON     EMAIL

Cea mai rapidă metodă de epilare definitivă

Siguranța și confortul tău sunt mereu pe primul loc

Scopul nostru este să îți oferim doar servicii de top