Programează o ședință acum!

august 2022
lunmarmiejoivinsâmDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

EMS Fitness. Antrenamente super eficiente fără diete.

Electrostimularea musculară (EMS) este cea mai sigură și rapidă cale de a ajunge la corpul dorit! Cu doar 2 ședinte pe săptămână vei obține o dezvoltare completă a corpului tău, stimulând în același timp toate grupele musculare. Astfel vei obține un un aspect fizic echilibrat și tonifiat!

Despre electrostimularea musculară

Electrostimularea este un fel de fitness intensiv, un antrenament de 20 de minute cu electrostimulare, echivalează cu 4-8 ore de fitness la sală. Efectele sunt vizibile rapid, uneori chiar după prima ședință, pierzându-se între 1-4 centimetri, în cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate. Totuși slăbirea în kilograme nu este foarte vizibilă, deoarece scade procentul masei de grăsime din corp și crește procentul masei musculare. Ce este vizibilă cu adevărat, este pierderea în centimetri, primele efecte vizibile apar cel târziu după a cincea ședință, dar după 12 ședințe se poate vorbi de o slăbire în centimetri remarcabilă, pierzându-se minim un număr la îmbrăcăminte. După un tratament de aproximativ 25 de ședințe se obține un efect similar cu cel din urma unei liposucții. Singura condiție ar fi aceea că un tratament trebuie efectuat susținut, fără pauze, cu o frecvență de minim 3 ședințe pe săptămână.

Vrei să programezi o ședință de probă pentru a vedea avantajele antrenamentelor cu electrostimulare? După ședință îți oferim consultanță gratuită și toate informațiile de care ai nevoie!

Planuri de antrenament

Antrenamente EMS în funcție de obiectivele tale, fie că vrei să slăbești, să crești masa musculară sau să te recuperezi după o accidentare.

Rezultate in scurt timp, fără diete

Îți vom arăta cum poate mâncarea să lucreze în favoarea ta și nu împotriva ta. Dietele aduc rezultate doar pe termen scurt și încetinesc metabolismul.

Antrenori certificați și experimentați

La fiecare ședință pe care o ținem împreună vei avea un mentor experimentat care te va îndruma spre un stil de viață sănătos și natural.

Beneficiile electrostimulării

Dacă NU AI DESTUL TIMP pentru sport atunci acest antrenament este pentru tine, deoarece 20 de minute de electrostimulare este echivalentul a 4-8 ore de fitness intensiv la sală și se ard până la 2000 de calorii în următoarele 48 de ore! Acest antrenament este benefic tuturor persoanelor care doresc să își dezvolte totodată și masa musculară, să o echilibreze sau să diminueze stratul adipos din zonele cu probleme gen abdomen, fesier, picioare, brațe etc. NU SE PUNE PRESIUNE PE ARTICULAȚII DEOARECE NU SE FOLOSESC GREUTĂȚI MARI! După primele 4 ședinte, pe lângă rezultatele vizibile în centimetri, vorbim și de îmbunătățirea posturii, pielea devine mai elastică având efecte anti-îmbătrânire și oferă corpului un lifting imposibil să nu fie remarcat. Este cel mai bun antrenament ANTICELULITIC! Mai este benefic persoanelor care au dureri de spate pentru că întărește musculatura coloanei și a unor zone imposibil de lucrat în sală. Datorită acestor antrenamente durerile se ameliorează și dispar în cazul în care se fac antrenamente pe un termen mai lung. Antrenamentul cu EMS este foarte bun pentru femeile care au născut deoarece reface musculatura inclusiv cea abdominală, iar antrenamentul nu afectează alăptarea! La fel de bun este și pentru persoanele care au suferit o accidentare pentru că indiferent dacă se execută corect sau mai puțin corect exercițiul, aparatul poate fii adjustat pentru a reface musculatura post-traumatică! Pe lângă cele de mai sus, dacă se practică în mod regulat, antrenamentul cu electrostimulare ajută la dispariția sedentarismului, alungă stresul, ajută la combaterea depresiei, îmbunătațește pofta de mancare, îmbunătățește circulația sanguină inclusiv cea periferică, ajută tensiunea arterială, îmbunătățește calitatea somnului, menține corpul în formă maximă și oferă o permanentă stare de bine. Acționează și în reducerea nivelului de colesterol, previne tromboza venoasă de pe gambe, combate spasmele musculare sau previne atrofierea mușchilor.

O parte din eroii Studio Atletica

Persoanele care ne trec pragul au în minte un scop legat de corpul și de stilul lor de viață: să slăbească, să facă mai multă mișcare, să mănânce alimentele potrivite pentru a avea mereu energie, să crească masa musculară pe întreg corpul și multe altele. Toate persoanele care au avut încredere în antrenamentele EMS, au avut ambiție și au înteles că nu este nevoie de diete ca să ai rezultatele dorite, acum se bucură de un nou stil de viață, unul mult mai superior. Aceștia sunt, cum ne place nouă să spunem, EROII Studio Atletica!

Călin Grama

Obiectiv: Slăbire

Chietrean Alin

Obiectiv: Slăbire/Tonifiere

Angela Iuliana

Obiectiv: Slăbire/Tonifiere

Listă de prețuri

EFICIENȚA ANTRENAMENTELOR LA STUDIO ATLETICA A DOVEDIT FAPTUL CĂ REZULTATELE OBȚINUTE DUPĂ O LUNĂ DE ANTRENAMENT SUNT DE LA -6 PÂNĂ LA-14 CM PE ABDOMEN!

Abonamente recomandate

Aceste abonamente se pot face pe 3-5 luni de zile, au garanţie pentru rezultate, dacă nu aveţi rezultate, primiţi banii înapoi sau alt abonament și un costum cadou.

ABONAMENT LIPOSUCŢIE

30 ședinţe EMS (25') + 5 anticelulitice (20')

1000 RON

1500 RON

ABONAMENT LIPOSUCŢIE STRONG ANTICELULITIC

20 ședinţe EMS (25') + 20 Antic. (25')

1200 RON

FULL STRONG

20 ședinţe EMS (25' cardio + 25' forță)

1000 RON

Abonamente lunare

8 ŞEDINŢE EMS

20' ședinţa

  300 RON

8 EMS + ANTICELULITIC

25' EMS + 25' anticelulitic

  500 RON

8 EMS FULL STRONG

25' forță + 25' cardio

  500 RON

ŞEDINŢE

ȘEDINȚĂ DE PROBĂ (obligatorie)

15' EMS + consultanţă gratuită

    30 RON

ȘEDINȚĂ GOLD, STRONG

20' forță + 20' cardio + 10' forță, cardio sau anticelulitic + 5' refacere musculară

    80 RON

ȘEDINȚĂ EMS + ANTICELULITIC

25' EMS + 25' Anticelulitic

    70 RON

ȘEDINȚĂ EMS

20' EMS + 5' refacere musculară

    50 RON

ANTICELULITIC

20' Anticelulitic

    25 RON

COSTUM

Costum UNDERWARE (nou)

 100 RON

Întreţinere UNDERWARE

   25 RON

Închiriere UNDERWARE

     5 RON

ABONAMENT PERSONALIZAT

Cere un abonament personalizat dacă ai nevoie de pregătire sportivă pentru nuntă, examene sportive, campionate, refacere musculară după accidentare, sarcină, etc.

Antrenament EMS

Voiai să îți îmbunătățesti postura pentru a avea mai multă încredere în tine? Vrei să îți dezvolți masa musculară de pe tot corpul fără să ridici greutăți exagerat de mari la sală care îți solicită încheieturile sau să reduci celulita din anumite zone ale corpului care te făceau să te simți incomod? Îți dorești să faci toate aceste progrese dar nu ai timp să stai foarte multe ore la sală? Atunci ANTRENAMENTELE EMS sunt ceea ce cauți pentru a adopta un stil de viață sănătos! Vezi în video-ul alăturat cum funcționează. Urmărește-ne pe Youtube, pentru mai multe video-uri!

Clienți fericiți. Testimoniale.

Scopul nostru este să avem un impact pozitiv asupra oamenilor care vin la Studio Atletica, să îi îndrumăm spre un stil de viață sănătos și natural, iar antrenamentele pe care le susținem, au ca obiectiv rezultatele pe termen lung!

"De când am început ședințele la Studio Atletica am fost foarte mulțumită de flexibilitatea programului, a prețurilor și mai ales de ambientul foarte plăcut în care se desfășoară antrenamentele și în special de antrenori, cărora le mulțumesc și le voi mulțumi toată viața."
Angela Iuliana
Client
"Recomand Studio Atletica, împreună cu antrenorii care sunt foarte bine pregătiți și motivați sa te motiveze și pe tine!!! Rezultate rapide și vizibile încă de la primele ședințe cu ajutorul aparatului de electrostimulare! Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața!"
Hadadea Ioana
Client
"Cea mai eficientă metodă de a scăpa de grăsimea în exces din anumite zone ale corpului, iar ca efect, pe lângă înlăturarea grăsimii, întărește și definește mușchii corpului. Astfel am scăpat de durerile de coloană din zona cervicală, prin întărirea și definirea mușchilor spatelui."
Cristian Ghira
Client

Antrenamentele se efectuează pe propria răspundere

Antrenamentul EMS este interzis/nu se recomandă, decât cu acordul medicului în urmatoarele cazuri:

 • epilepsie
 • stimulator cardiac
 • în timpul sarcinii
 • sterilet (se poate deplasa)
 • hemofilie gravă sau sângerări
 • leziuni ale pielii (ex. erupții cutanate alergice, iritații ale pielii, răni deschise)
 • tuberculoză
 • boli tumorale, leucemie
 • tromboza sau tendințe de tromboză
 • diabet (în cazul în care medicul interzice efortul fizic intens)
 • boli grave neurologice (ex. scleroză multiplă, Parkinson)
 • boli însoțite de stări de febră
 • infecții acute bacteriene sau virale
 • boli infecțioase (ex. TBC, hepatită)
 • insuficiență cardiovasculară asociată cu tulburări vasculare
 • inflamații acute de artrită
 • hernie abdominală

Antrenorii și mentorii tăi

Imagine Ritea Cornel

Adrian Cornel Rîtea

Experiență: 5 ani

Specializare: Fitness & EMS

Imagine Pop Timea

Pop Timea

Experiență: 2 ani

Specializare: Fitness & Dans

Andreia Chiorean

Experiență: 2 ani

Specializare: Fitness & EMS

Vrei să programezi o ședință de probă pentru a vedea avantajele antrenamentelor cu electrostimulare? După ședință îți oferim consultanță gratuită și toate informațiile de care ai nevoie!

Programează acum!

august 2022
lunmarmiejoivinsâmDum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Programează o ședință

Folosește calendarul alăturat pentru a programa o ședință. Dacă e pentru prima dată când vei face un antrenament la noi, o ședință de probă este obligatorie, pentru a vedea care antrenament este cel mai potrivit pentru obiectivul tău. Acestă ședință are inclusă o consultație gratuită, în care vom discuta cu ce fel de antrenamente vom continua și de asemenea îți vom spune cum să te împrietenești cu mâncarea pentru a avea energie pe tot parcursul zilei. Noi spunem "NU DIETELOR"! Dacă ai mai fost înseamnă că totul ți-e familiar și trebuie doar să stabilim ora și data. Te așteptăm cu drag!

Contact

Studio Atletica

Bulevardul Pandurilor, nr. 75,
Târgu Mureș, România

Luni - Vineri: 06:00 - 00:00
Sâmbăta:08:00 - 18: 00
Duminica:08:00 - 18:00

TELEFON     EMAIL

Planuri de antrenament

Antrenamente EMS în funcție de obiectivele tale, fie că vrei să slăbești, să crești masa musculară sau să te recuperezi după o accidentare.

Rezultate in scurt timp, fără diete

Îți vom arăta cum poate mâncarea să lucreze în favoarea ta și nu împotriva ta. Dietele aduc rezultate doar pe termen scurt și încetinesc metabolismul.

Antrenori certificați și experimentați

La fiecare ședință pe care o ținem împreună vei avea un mentor experimentat care te va îndruma spre un stil de viață sănătos și natural.